Als consument wil je ervan verzekerd zijn dat je een echte vakman in huis haalt. Je wilt niet te maken hebben met een malafide glazenwasser die zijn werk niet goed uitvoert en/of die te hoge bedragen vraagt. Opgelicht Avtotros waarschuwt regelmatig voor dit soort ‘vakmannen’. Als je kiest voor een van de glazenwassers met het Glazenwasser Keurmerk weet je zeker dat je kiest voor een eerlijke ondernemer met eerlijke prijzen.

De zekerheden voor consumenten

Dit zijn de zekerheden voor consumenten als je kiest voor een glazenwasser die is aangesloten bij het Glazenwasser Keurmerk:

  • Het aangemelde lid is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft minimaal een jaar werkervaring. Dit is aangetoond met behulp van de inschrijfdatum bij de Kamer van Koophandel en is er een portfolio beschikbaar;
  • Het lid beschikt over een eigen website en is bereikbaar per e-mail én per telefoon;
  • Keurmerkhouders maken gebruik van onze algemene voorwaarden. Deze zijn zowel duidelijk als rechtsgeldig.

Hoe vind ik een ondernemer met het Glazenwasser Keurmerk?

Via onze database kan je gemakkelijk en snel een ondernemer vinden met het Glazenwasser Keurmerk. Bekijk daarvoor het overzicht van bedrijven. De bedrijven zijn onderverdeeld per provincie, dus je kunt gemakkelijk en snel een expert uit jouw buurt zoeken. Via het profiel van een glazenwasser kan je vervolgens contact opnemen met hem of haar. Zoals gezegd kan dit per e-mail, maar ook kan dit telefonisch.