Vieze glazen: daar zit helemaal niemand op te wachten. Je kunt hier natuurlijk zelf mee aan de slag, maar een vakman is natuurlijk ook altijd welkom. Het voelt dan extra vertrouwd als je kiest voor een glazenwasser met het Glazenwasser Keurmerk. Dit keurmerk is opgericht ter bescherming van consumenten. Steeds vaker zijn er louche en zogenaamde vakmannen die consumenten misleiden. Leden van het Glazenwasser Keurmerk zijn eerlijke bedrijven die werken volgens de wet en onze extra strenge eisen. Kies daarom altijd voor glazenwassers met ons keurmerk.

Wie zijn wij?

Glazenwasser Keurmerk staat tussen bedrijf en consument. We streven ernaar om de branche beter op de kaart te zetten. Daarom komen wij op voor de belangen van zowel consumenten als onze leden en ondersteunen wij onze leden waar nodig.

Visie

Zorgen voor een veiliger en betrouwbaardere glazenwassersbranche. Snelle ontwikkelingen vereisen kwaliteit en veiligheid. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij met het keurmerk voor glazenwassers.

Missie

Onze missie is simpel: consumenten kunnen gemakkelijk op zoek naar een betrouwbare glazenwasser uit de regio. Het keurmerk zorgt voor meer vertrouwen.

Lid worden?

Ben jij actief als glazenwasser in Nederland en wil je graag lid worden van het keurmerk? Dat kan als je voldoet aan onze veiligheidseisen. Lees meer over het lidmaatschap en bekijk onze veiligheidseisen. Je kunt hier direct lid worden. Voordat je daadwerkelijk lid wordt zullen wij eerst jouw profiel moeten keuren. Wij houden jou per e-mail hiervan op de hoogte.

Glazenwasser Keurmerk is een initiatief van Beehive Digital Marketing en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61 71 59 80 (btw id NL 00 2270 431 B20)