Ben jij een ervaren glazenwasser en werk jij als zelfstandige? En zijn jouw klanten tevreden over het werk dat jij levert? En ga jij ook klantvriendelijk te werk? Dan ben je een vakman die elke dag hard werkt en klanten tevreden stelt. Als vakman wil je dat natuurlijk ook kunnen uiten: met het Glazenwasser Keurmerk. Hiervoor dien je minimaal een jaar ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel.

Als je je aanmeldt

Als je je aanmeldt voor het keurmerk krijg je een eigen bedrijfsprofiel op deze website. Op deze website wordt veel gezocht naar glazenwassers per provincie. Daarmee heb je de zekerheid dat je meer klanten aantrekt. En potentieel zelfs complete wijken waar je de glazen kunt wassen.

Voorwaarden voor het Glazenwasser Keurmerk

Vanzelfsprekend moet je voldoen aan strenge voorwaarden als je lid wilt worden van het Glazenwasser Keurmerk. Hieronder volgt een overzicht van de eisen:

  • Je bent zelfstandig vakman of -vrouw en werkt en staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als glazenwasser;
  • Je hebt minimaal een jaar werkervaring en kunt dit aantonen met een KvK-inschrijving en een portfolio (of recensies van het huidige klantenportfolio);
  • Voor jouw bedrijf heb je een eigen website, je beschikt over een e-mailadres en een telefoonnummer waar klanten jou op kunnen bereiken.

Lid worden?

Wil je graag lid worden van het Glazenwasser Keurmerk? Controleer goed of je voldoet aan de bovenstaande eisen en stem in met het deelnemersregelement. Je kunt je bedrijf dan toevoegen aan onze database. Bekijk de pagina met tarieven voor de jaarlijkse prijzen. Wil je graag lid worden? Meld je dan aan via deze pagina.